Shook
Radio 104.4

Arist
Song

ice cube

Εύκολη λύση: Πώς να φτιάξετε παγάκια χωρίς παγοθήκες

Αναγκαία λύση για τις στιγμές που ξεμένεις από παγάκια

Έχει τύχει να ξεμείνεις από παγάκια; Μπορεί να ξέχασες να γεμίσεις τις παγοθήκες με νερό αφού τα χρησιμοποίησες όλα για να φτιάξεις τα κοκτέιλ με τους φίλους σου το βράδυ του Σαββάτου. Το επόμενο πρωί δεν είχες πάγο για τον καφέ σου – εφιάλτης! Ή μπορεί να έχεις μόνο μία παγοθήκη και δεν φτάνουν τα παγάκια που φτιάχνει. Τι να κάνουμε τώρα;

Η λύση είναι οι αεροστεγείς σακούλες που χρησιμοποιείς κυρίως για τη διατήρηση και προστασία τροφίμων στην κουζίνα σου. Εκτός από αυτό, οι αεροστεγείς σακούλες μειώνουν τον κίνδυνο δημιουργίας κρυστάλλων πάγου στα τρόφιμα που αποθηκεύεις στην κατάψυξη. Αλλά μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και για να δημιουργήσεις παγάκια!

Εύκολος τρόπος για να φτιάξεις (πολλά) παγάκια χωρίς παγοθήκες

Απλά γέμισε μια αεροστεγή σακούλα με νερό και τοποθέτησέ την στην κατάψυξη. Πρόσεξε να μην την παραγεμίσεις – δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα παγόβουνο που θα γεμίσει όλο τον χώρο της κατάψυξης, εκτός αν σκοπεύεις να μετατρέψεις το σπίτι σου σε κοκτέιλ bar.

Μόλις το νερό γίνει ένας ενιαίος όγκος πάγου, αφαίρεσε τη σακούλα από την κατάψυξη, τοποθέτησέ την πάνω στον πάγκο της κουζίνας και κάλυψέ την με μια πετσέτα. Χρησιμοποίησε ένα σταθερό, συμπαγές αντικείμενο (όπως μια πένσα, ένα κουτάλι, ή ακόμα και ένα πλαστικό ποτήρι) για να χτυπήσεις τη σακούλα μέχρι ο πάγος να θρυμματιστεί. Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει τα δικά σου παγάκια. Μπορεί να μην είναι ομοιόμορφα, αλλά θα κάνουν τη δουλειά τους, ειδικά σε ώρα ανάγκης.

Οι αεροστεγείς σακούλες είναι ασφαλείς για αυτήν τη χρήση. Χρησιμοποίησε μόνο τέτοιες και όχι οποιοδήποτε άλλο είδος σακούλας που μπορεί να βρεις στο σπίτι σου.

Επιπλέον, οι αεροστεγείς σακούλες καταπολεμούν την ανάπτυξη βακτηρίων και μούχλας που συνήθως χρειάζονται αέρα για να πολλαπλασιαστούν. Επίσης, τα DIY παγάκια σου δεν θα «πάρουν» γεύση, όπως συχνά συμβαίνει με τις πλαστικές παγοθήκες που μπορεί να δώσουν στα παγάκια μια παράξενη γεύση από άλλα τρόφιμα που έχεις αφήσει στην κατάψυξη.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα