Shook
Radio 104.4

Arist
Song

thessaloniki

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Ποιες ώρες προβλέπονται βροχές

Αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία παραμένει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς. Αναμένονται μεταβολές στον καιρό από τα δυτικά, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τοπικά θα είναι ισχυρές, κυρίως από το βράδυ. Τοπικά ισχυροί άνεμοι θα επικρατήσουν στα πελάγη, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρηθούν ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης.

Αναλυτική Πρόγνωση:

Αύριο, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις. Οι νεφώσεις σταδιακά θα πυκνώσουν από τα δυτικά, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και τα Επτάνησα. Τα φαινόμενα θα ενταθούν τις βραδινές ώρες και θα είναι τοπικά ισχυρά. Παράλληλα, οι συγκεντρώσεις σκόνης θα διατηρηθούν σε ελαφρώς αυξημένα επίπεδα.

Θεσσαλονίκη:
Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανότητα βροχών υπάρχει αργά το βράδυ, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με εντάσεις 3-4 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα