Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Πρώην Σου Σε Θέλει Ακόμα; Δες 10+1 Σημάδια που το Αποκαλύπτουν

Όταν μια σχέση τελειώνει, συνήθως δεν περιμένεις να ακούσεις ξανά νέα από τον πρώην σου.

Ωστόσο, μπορεί να έρθει μια στιγμή που θα λάβεις ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα και θα αναρωτηθείς: Είναι αυτό ένα σημάδι ότι ίσως θέλει να τα ξαναβρείτε;

Σημάδια ότι ο πρώην σου σε θέλει ακόμα

Πριν βιαστείς να απαντήσεις, είναι σημαντικό να σκεφτείς ψύχραιμα. Ο πρώην σου μπορεί να επικοινωνεί απλώς από βαρεμάρα ή λόγω μοναξιάς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν και ο πειρασμός να επανενωθείτε μπορεί να είναι μεγάλος, ίσως είναι καλύτερα να τον αγνοήσεις. Από την άλλη, αν πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα για μια επιτυχημένη επανασύνδεση, υπάρχουν ορισμένα σημάδια που μπορεί να σου δώσουν ενδείξεις για τις προθέσεις του.

Αυτά τα σημάδια μπορούν να σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις αν ο πρώην σου πραγματικά θέλει να ξαναβρείτε ο ένας τον άλλον. Πριν αφήσεις έναν πρώην να επανέλθει στη ζωή σου, σκέψου προσεκτικά τον λόγο του χωρισμού και αν τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

1. Προσπαθεί να σε γνωρίσει από την αρχή

Αν ο πρώην σου στέλνει μηνύματα και ρωτάει για τη ζωή σου, μπορεί να προσπαθεί να επανασυνδεθεί μαζί σου με ρομαντικό τρόπο. Ειδικά αν επικοινωνεί τακτικά και όχι μόνο για τυπικές ευχές.

2. Είναι εκείνος που επιδιώκει την επικοινωνία

Αν είναι αυτός που ξεκινά όλες τις επικοινωνίες και απαντά γρήγορα στα μηνύματά σου, δείχνει ότι έχει πραγματικά ενδιαφέρον.

3. Μοιράζεται προσωπικές πτυχές της ζωής του

Εάν ο πρώην σου μοιράζεται μαζί σου προσωπικές λεπτομέρειες και δεν επικοινωνεί μόνο για μικρές συζητήσεις, μπορεί να προσπαθεί να ξαναχτίσει μια σύνδεση.

4. Ρωτάει για την ερωτική σου ζωή

Αν κάνει ερωτήσεις σχετικά με την ερωτική σου ζωή, μπορεί να προσπαθεί να δει αν είσαι διαθέσιμη ή αν έχεις προχωρήσει.

5. Δείχνει ζήλια

Εάν ακούγεται ζηλιάρης όταν συζητάς για άλλους ανθρώπους ή σχέσεις, είναι πιθανό ότι ακόμα έχει συναισθήματα για σένα και ίσως ελπίζει σε επανασύνδεση.

6. Επαναφέρει κοινές, χαριτωμένες αναμνήσεις

Αν θυμάται και μοιράζεται ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν, ίσως να προσπαθεί να σου δείξει ότι σε σκέφτεται.

7. Βρίσκει δικαιολογίες για να σου μιλήσει

Εάν επικοινωνεί με αφορμές όπως «είδα αυτή την ταινία και σε σκέφτηκα», μπορεί να ψάχνει τρόπους για να σου μιλήσει.

8. Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις

Αν δημοσιεύει στα social media πράγματα που φαίνονται να σχετίζονται με εσένα ή προσπαθεί να δείξει ότι «έχει προχωρήσει», ίσως να θέλει να τραβήξει την προσοχή σου.

9. Αναλαμβάνει την ευθύνη

Αν επικοινωνεί για να αναλάβει την ευθύνη για τον χωρισμό, αυτό μπορεί να δείχνει ότι έχει σκεφτεί τα λάθη του και θέλει να επανασυνδεθεί.

10. Ρωτάει κοινούς φίλους για σένα

Αν μαθαίνεις ότι ρωτάει για εσένα κοινούς φίλους, είσαι σίγουρα στο μυαλό του και προσπαθεί να δει αν είσαι διαθέσιμη.

11. Ζητά συγγνώμη

Αν σου ζητήσει συγγνώμη και αναλαμβάνει την ευθύνη για το πώς σε πλήγωσε, αυτό μπορεί να δείχνει ότι έχει σκεφτεί πολύ και θέλει να διορθώσει τα λάθη του.

Αξιολόγησε προσεκτικά τα σημάδια και κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον πρώην σου πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση για επανασύνδεση.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα