Shook
Radio 104.4

Arist
Song

beach

Η γαλήνια παραλία δίπλα στη Θεσσαλονίκη: Καταγάλανα νερά για μια ήσυχη απόδραση

Χρυσή Ακτή: Η Ηρεμία και η Ομορφιά της Φύσης

Μόλις μία ώρα οδήγησης από την πόλη της Θεσσαλονίκης, θα ανακαλύψεις την Χρυσή Ακτή, ένα μικρό αλλά μαγευτικό παραθαλάσσιο καταφύγιο, που προσφέρει την τέλεια απόδραση από την πολύβουη καθημερινότητα. Αν θέλεις να απολαύσεις την ηρεμία της φύσης και τα κρυστάλλινα νερά, η Χρυσή Ακτή είναι το μέρος που ψάχνεις!

Η παραλία της Χρυσής Ακτής βρίσκεται κοντά στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Σωζόπολης. Μόλις φτάσεις, θα σε εντυπωσιάσουν τα καθαρά, καταγάλανα νερά που προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Η Χρυσή Ακτή είναι η φυσική συνέχεια της παραλίας της Σωζόπολης και εκτείνεται σε πάνω από 700 μέτρα. Η παραλία συνδυάζει άμμο με ψιλό βοτσαλάκι, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

Στην παραλία θα βρεις λίγα καφέ-μπαρ για να απολαύσεις ένα ρόφημα ή ένα ελαφρύ γεύμα, ενώ η περιοχή διαθέτει έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης κατά μήκος του δρόμου για την ευκολία σου.

Η Χρυσή Ακτή είναι η τέλεια επιλογή για πολυμελείς οικογένειες που αναζητούν έναν ευρύχωρο χώρο για παιχνίδι ή για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε μια βουτιά μακριά από τα πολυσύχναστα beach bar.

Καλή απόλαυση και χαλάρωση στην Χρυσή Ακτή!

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα