Shook
Radio 104.4

Arist
Song

album

Οι Coldplay Παρουσιάζουν το Πολυαναμενόμενο Νέο τους Άλμπουμ

Το νέο άλμπουμ των Coldplay, “Moon Music”, θα κατασκευαστεί από εννιά ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια για κάθε βινύλιο 140 γραμμαρίων.

Η μείωση των εκπομπών άνθρακα αναμένεται να φτάσει το 85%, σύμφωνα με δηλώσεις του συγκροτήματος, το οποίο πρόσφατα ενθουσίασε το κοινό στο ΟΑΚΑ με δύο ζωντανές εμφανίσεις.

Επιπλέον, τα CD του “Moon Music” θα περιέχουν 90% ανακυκλωμένο πλαστικό, με αντίστοιχη μείωση των εκπομπών άνθρακα κατά 78% σε σχέση με την παραδοσιακή παραγωγή CD.

Οι Coldplay πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι η τρέχουσα περιοδεία τους έχει μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 59% σε σχέση με τις προηγούμενες. Το “Moon Music” θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου και ο προπομπός του άλμπουμ, “Feels like I’m falling in love”, θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή, με το βίντεο κλιπ να έχει γυριστεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, με τη συμμετοχή Ελλήνων θαυμαστών του συγκροτήματος.

Το “Moon Music” αποτελεί το δέκατο άλμπουμ των Coldplay και παραγωγός του είναι ο Μαξ Μάρτιν, με τον οποίο η μπάντα είχε συνεργαστεί και στο προηγούμενο της άλμπουμ, “Music of the Spheres”.

Οι Coldplay δεν είναι οι μόνοι καλλιτέχνες που προωθούν την περιβαλλοντική συνείδηση. Παρόμοιες πρωτοβουλίες ακολουθεί και η Billie Eilish, η οποία χρησιμοποίησε ανακυκλωμένα βινύλια για το τελευταίο της άλμπουμ, “Hit me hard and soft”

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα